Daily Equine Forum Visit Horse Saddle Shop Read Horse Saddle Shops Blog Horse Saddle Shop Twitter Horse Saddle Shop Facebook Image Map
Daily Equine Forum
Home | Profile | Register | Active Topics |Recent Messages | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Forum Suggestions & Information
 Board Tips, Ideas and Suggestions
 2 Problems im having
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

GaCowboy
Tenderfoot



19 Posts

Posted - 11/18/2004 :  09:35:13 AM  Show Profile  Visit GaCowboy's Homepage Send GaCowboy a Private Message
Howdy,
Im having a problem adding an avatar on the forum.
It doesnt show up when I add it here also im having
problem using my signature on here also

Edited by - GaCowboy on 11/18/2004 09:35:33 AM

PaintGal
Trail Boss (Moderator)



USA
5300 Posts

Posted - 11/18/2004 :  10:13:45 AM  Show Profile Send PaintGal a Private Message
You mean that's NOT your picture??

If your avatar is online, post the URL or send it to Chuck and he'll add it.

I don't know why your sig isn't showing up. Did you click "submit" or "update" or whatever it is?

Karen & Joe
Paoli, IN USA


~~~~~~
Go to Top of Page

GaCowboy
Tenderfoot



19 Posts

Posted - 11/18/2004 :  10:16:20 AM  Show Profile  Visit GaCowboy's Homepage Send GaCowboy a Private Message
no maam thats not my picture :P
I want to use a cowboy with a horse avatar
I might have to send it to joe. I clicked
on submit for my signature


Edited by - GaCowboy on 11/18/2004 10:17:46 AM
Go to Top of Page

Chuck
Forum Admin



USA
1265 Posts

Posted - 11/18/2004 :  12:33:42 PM  Show Profile  Visit Chuck's Homepage Send Chuck a Private Message
When you make your replies there is a check box "Check here to include your profile signature." Make sure you have a check mark in the box.

Just post the url for your avatar and I'm sure Joe will add it for you.

Chuck

The Saddle Shop
-Where horses like to shop!
http://www.horsesaddleshop.com
Go to Top of Page

GaCowboy
Tenderfoot



19 Posts

Posted - 11/18/2004 :  12:35:10 PM  Show Profile  Visit GaCowboy's Homepage Send GaCowboy a Private Message
Yes sir I re-did the signature clicked on the signature click box
got that working here's the url of the picture I wanna use
http://img.photobucket.com/albums/v164/lilredneck/avatars/cowboyhorse1.jpg

''Buck'en It In The USA''
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Daily Equine Forum © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000